Feit of Fabel: jouw ondernemersvragen uitgeklaard!

Feit of Fabel: jouw ondernemersvragen uitgeklaard!

VGD

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om het bos door de bomen te zien. Heel wat verhalen doen er de ronde: moet je als zelfstandige zoveel kosten maken? Verdient jouw collega altijd meer dan jijzelf? Zo’n audit, is dat geen verplicht overheidsnummertje? Samen met onze experts proberen we een antwoord te bieden op jouw ondernemersvragen en maken we voor eens en altijd komaf met de vele feiten en fabels die er de ronde doen. Of ligt de waarheid in het midden?

Categorieën: Zakelijk

Luister naar de laatste aflevering:

Hoe vind je de balans tussen werk en privéleven? Hoe combineer je uitdagingen in de sector met de wil om te groeien? Welke rol kan een kennispartner als VGD spelen voor een familiale onderneming?

In de slotaflevering van “Feit of fabel: jouw ondernemersvragen uitgeklaard!” gaat Sarah met een van onze ondernemers in gesprek. Die ondernemer is Lennert De Gelder, die vijf jaar geleden succesvol het familiebedrijf heeft overgenomen én nog volop verder aan het uitbouwen is. Een gepassioneerd ondernemer in de tandtechnische sector, die met zijn eigen uitdagingen komt.

In het eerste seizoen van onze podcastreeks “Feit of fabel: jouw ondernemersvragen uitgeklaard!” gingen we samen met experts in gesprek om gangbare feiten of fabels de wereld uit te helpen. 'Op goede papieren slaap je beter’, 'als zelfstandige moet je zoveel mogelijk kosten maken', ‘mijn collega verdient altijd meer dan ik': feiten of fabels? Je ontdekt het in onze podcast voor ondernemers, door ondernemers!

Vorige afleveringen

 • 6 - Feit of fabel #6: "Ondernemer aan het woord." 
  Thu, 11 Jul 2024
 • 5 - Feit of fabel #5: "Cash is king." 
  Wed, 26 Jun 2024
 • 4 - Feit of fabel #4: "Op goede papieren slaap je beter." 
  Fri, 31 May 2024
 • 3 - Feit of fabel #3: "Een audit is alleen maar nuttig als het wettelijk verplicht is." 
  Fri, 26 Apr 2024
 • 2 - Feit of fabel #2: "Als zelfstandige moet je zoveel mogelijk kosten maken." 
  Fri, 29 Mar 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische zakelijkpodcasts

Meer internationale zakelijkpodcasts

Kies een categorie