De Geluidskluis

De Geluidskluis

Het Geluidshuis

De Geluidskluis van Het Geluidshuis zit boordevol fenomenaal luistermateriaal. Elke maand doen we de kluis open en trakteren we jullie hier op een gratis luisterverhaal. Een ander verhaal gaat dan weer achter slot en grendel. Wil je onze hoorspelen altijd bij de hand hebben of heb je er graag een prachtig vormgegeven boek bij? Geen nood. Je vindt ze allemaal op www.geluidshuis.be, in je favoriete boekhandel of in de Geluidshuis-app. Bovendien krijg je met promocode GELUIDSKLUIS 20% korting op je volledige winkelmandje.* Veel luisterplezier!


*Promocode enkel geldig op geluidshuis.be, je kan de code eenmalig gebruiken per account en ze is niet cumuleerbaar met andere promocodes.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categorieën: Kinderen en familie

Luister naar de laatste aflevering:

Dit hoorspel gaat eind deze maand weer achter slot en grendel in De Geluidskluis van Het Geluidshuis. Daarna trakteren we jullie weer op een ander luisterverhaal.


Kabouter Korsakov en meneer Wattman, de glimworm, wonen in het fijne kabouterbos. Wanneer Dolf, de foute das, Korsakov aanwijst als dief van de magische verdwijnpaddenstoelen, beslist de dappere kabouter om het bos te verlaten. Maar is kabouter Korsakov wel de dief? En waarom vliegt de ekster rond met een rode zak in haar bek? En die huizen op wielen, waar rijden die naartoe? Ontdek het in dit eerste verhaal uit de avontuurlijke reeks Kabouter Korsakov.


Met de stemmen van Ini Massez, Jan Bijvoet, David Dermez, Ben Segers, Tine Embrechts, Robby Cleiren, Leen Renders, Sarah Vangeel, Nico Sturm, Pieter Embrechts, Els Dottermans. Liedjes gezongen door Elisabeth, Gabriëla en Alexandra Vinken.


Concept: Philip Maes en Koen Brandt

Scenario: Philip Maes

Muziek en regie: Koen Brandt

Illustraties: Emma Thyssen

Techniek: Patrick Voets


Je vindt al onze hoorspelen op geluidshuis.be.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vorige afleveringen

  • 46 - Kabouter Korsakov (4+) 
    Fri, 31 May 2024 - 0h
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische kinderen en familiepodcasts

Meer internationale kinderen en familiepodcasts

Kies een categorie