Help, ik heb een puber!

Help, ik heb een puber!

Kluun, Yvanka / Corti Media

Pubers: de gekste, grappigste en meest frustrerende wezens die er bestaan. Kluun schreef een heuse handleiding over hoe je met ze om gaat. Maar... laten we eerlijk zijn: ligt de werkelijkheid niet anders? 

In Help, ik heb een puber! de podcast hoor je hoe het er bij Kluun en co-host Yvanka van der Zwaan thuis aan toe gaat. Pubers met paarse wallen aan de ontbijttafel, een vloedgolf aan Tikkies en altijd maar die telefoon als een verlengstuk aan de puber vastgeplakt. Heerlijk herkenbare situaties, maar hoe ga je d'r mee om? 

Elke week bespreken Kluun en Yvanka een nieuw puberthema met ook elke week een nieuwe expert, zij leggen het uit! Huispuber Teun vertelt wat hij ervan vindt in "Teuns Tirade" en Kluun deelt verschillende scenario's waar je als luisteraar en/of puberouder vast een mening over hebt.

Volg @helpikhebeenpuber op Instagram en laat ons weten hoe jij erover denkt!

Vanaf vrijdag 26 januari te beluisteren in jouw favoriete podcast app!

Categorieën: Kinderen en familie

Luister naar de laatste aflevering:

De online wereld is voor menig puberouder onbekend terrein. Kinderen daarentegen, zijn er geboren. Ook in die wereld schuilen gevaren, en daar wil je je kind natuurlijk voor behoeden. Maar hoe doe je dat? Hoe gaat sextortion in zijn werk? Hoe knoop je het gesprek daarover aan met je kind?  Deze week te gast: Linda van den Oever. Als officier van justitie leidt zij politieonderzoeken naar sextortion bij kinderen en zij vertelt wat ze tegenkomt.  Hulpbronnen: centrumseksueelgeweld.nl | offlimits.nl ** Ga naar Oot.nl/help en bestel de vier populairste granola’s van Oot, waarmee je vier weken lang kunt ontbijten, voor maar € 15,-! ** Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Vorige afleveringen

 • 25 - #24: Chantage met naaktbeelden: sextortion onder pubers 
  Fri, 12 Jul 2024
 • 24 - #23: Leer omgaan met liegende pubers 
  Fri, 05 Jul 2024
 • 23 - #22: Verlies en verwerking, rouw in de puberteit 
  Fri, 28 Jun 2024
 • 22 - #21: Laatste loodjes voor de vakantie met Roy Helmerhorst (Akkennisclips!) 
  Fri, 21 Jun 2024
 • 21 - #20: Leiderschapslessen en militaire discipline met Mart de Kruif 
  Fri, 14 Jun 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische kinderen en familiepodcasts

Meer internationale kinderen en familiepodcasts

Kies een categorie