vier-nul

vier-nul

VTM

vier-nul is de voetbalpodcast van VTM, waarin 4 voetbalkenners elke maandagmiddag het voorbije voetbalweekend bespreken: VTM-sportgezicht Aster Nzeyimana strooit er met voorzetten, analist Marc Degryse goochelt met scherpe meningen, ex-keeper Frank Boeckx countert met zijn voetbalkennis en verhalen uit de kleedkamer, en voetbaljournalist Jarno Bertho werkt af met zijn unieke feitjes.

Categorieën: Sport en recreatie

Luister naar de laatste aflevering:

De laatste aflevering van ‘vier-nul’ en we hebben een landskampioen. Maar wat scheelde het. Odoi nadat hij de bal wegtrapte tegen Mignolet: “F*ck, die is erover”.

Dé fase die over de titel besliste, is hoofdvoer voor de vaste analisten Marc, Frank en Jarno. Net als de hectische minuten, inclusief veldbestorming, die daarop volgden. Misschien was het wel tekenend voor dit seizoen en deze Champions’ Play-offs dat een beslissing van de VAR de ultieme uitkomst bepaalt. Toch maar afschaffen, die VAR - iets wat ook in Engeland op tafel ligt?

Presentator Aster vestigt graag de aandacht op het straffe Cercle en ook de toekomst van Anderlecht is een thema. Met of zonder Sterke Jan?

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 28 - “‘F*ck, de bal is erover’, zei Odoi” 
  Mon, 27 May 2024
 • 27 - “Wat een kater voor Anderlecht” 
  Tue, 21 May 2024
 • 26 - "Anderlecht is zondag nog geen kampioen" 
  Tue, 14 May 2024
 • 25 - "Als Deila een enigma is, dan is Hayen dat ook" 
  Mon, 06 May 2024
 • 24 - "Elke voorspelling die je doet over deze play-offs komt niet uit" 
  Mon, 29 Apr 2024
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische sport en recreatiepodcasts

Meer internationale sport en recreatiepodcasts

Kies een categorie