AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categorieën: Nieuws en politiek

Luister naar de laatste aflevering:

Het Nederlanders Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Al is het nog maar de vraag met wie. Want vijf spelers gingen al naar huis met een buikvirus. Ronald Koeman is in een unieke situatie terecht gekomen. In de AD Voetbalpodcast bespreekt Etienne Verhoeff met Maarten Wijffels vanuit Frankrijk.

'Dit is mijn 240e interland ongeveer met Oranje en dit heb ik nog nooit gemaakt', vertelt Wijffels. 'We hebben ooit die interland in Hannover gehad die niet doorging door terreurdreiging. We waren toen bijna bij het stadion, maar werden door soldaten met een getrokken geweer teruggestuurd. Dit is van een hele andere orde, maar dit gaan we ook niet snel vergeten.'

In de Voetbalpodcast komt ook Rick Kruys aan het woord. De trainer van VVV zit in de rubriek Op weg naar de eredivisie en vertelt daarin ook over een soortgelijke ervaring. 'Daardoor maakte ik mijn debuut in het betaald voetbal.'

Verder bespreken Wijffels en Verhoeff het vertrek van Julian Nagelsmann bij Bayern Munchen en dat FC Emmen met Dick Lukkien het seizoen wil afmaken.  Beluister de podcast nu via AD.nl, de AD app of jouw favoriete podcastplayer.

Note: door een slechte verbinding is de kwaliteit van de audio niet zoals je gewend bent. We konden het niet meer goed krijgen door allerlei storingen. Excuus.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Vorige afleveringen

 • 599 - S5E203: 'Zo'n virus bij Oranje heb ik in 240 interlands nog niet meegemaakt' 
  Thu, 23 Mar 2023
 • 598 - S5E202: 'Franse middenveld is een goede test voor Wijnaldum' 
  Wed, 22 Mar 2023
 • 597 - S5E201: 'Schoonmaak bij Ajax is begonnen en dat moet ook' 
  Tue, 21 Mar 2023
 • 596 - S5E200: 'Wegvallen De Jong is fikse tegenvaller voor Koeman' 
  Mon, 20 Mar 2023
 • 595 - S5E199: 'Bij Ajax is iets geknakt, dit geeft Feyenoord niet meer weg' 
  Sun, 19 Mar 2023
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische nieuws en politiekpodcasts

Meer internationale nieuws en politiekpodcasts

Kies een categorie