Waar wacht je op? | Psyned Psychologen

Waar wacht je op? | Psyned Psychologen

Psyned (Psychologen Nederland)

Wachten op antwoorden, daar geloven wij niet in. In Waar wacht je op? zoekt Amy uit wat je vandaag kan doen als het even niet zo lekker gaat. Want hoe kom je uit een burn-out? Werkt relatietherapie eigenlijk echt? En hoe ga je om met een trauma of PTSS? In elke aflevering vertelt een Psyned psycholoog wat je vandaag kan doen om je weer iets beter te voelen. Een podcast voor iedereen die niet in de wacht (of op de wachtlijst bij de GGZ) wil staan. Je vindt onze psychologen ook op Instagram (@psyned_) en LinkedIn.

Categorieën: Gezondheid

Luister naar de laatste aflevering:

In deze speciale en laatste aflevering van dit seizoen, nodigt Amy één van haar beste vriendinnen uit. Kira verloor haar zus Marit vorig jaar onverwachts aan een hersentumor. Verder leven met dit enorme verlies is op veel dagen nog steeds ondragelijk. Samen met Amy gaat ze in gesprek met Psyned psycholoog Alexandra Dullaart.

Alexandra helpt mensen met hun rouwproces, want wat is rouwen eigenlijk en hoe doe je dat als je geen idee hebt? Kira vertelt over de woede die ze voelt, vrienden die haar niet altijd begrijpen en de appjes die ze nog steeds naar haar zus stuurt. Amy vraagt zich af wat je als vriend(in), collega of werkgever nou eigenlijk het beste kan doen om iemand te steunen.

Wat je vandaag al kan doen (shownotes)

Waar wacht je op? is een productie van Psyned - Psychologen Nederland. Een podcast voor iedereen die niet in de wacht (of op de wachtlijst bij de ggz) wil staan. Op de hoogte blijven van het nieuwe seizoen? Hou onze Instagram en LinkedIn in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Tip: Wil je niet meer wachten en meteen aan de slag met een psycholoog? Lees hier hoe je dit kan regelen via je werkgever (inclusief een vergoeding).

Vorige afleveringen

 • 11 - #Rouw - Wat als je de belangrijkste persoon in je leven verliest? 
  Fri, 14 Oct 2022
 • 10 - #Seks - Betekent meer liefde ook meer seks?  
  Fri, 30 Sep 2022
 • 9 - #Angsten - Wat ligt er onder die diepgewortelde angst? 
  Fri, 16 Sep 2022
 • 8 - #Scheiden - Over het kind dat geen keuze heeft  
  Fri, 02 Sep 2022
 • 7 - #Trauma (PTSS) - De onzichtbare wond die je altijd inhaalt  
  Fri, 19 Aug 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische %(gezondheid)spodcasts

Meer internationale gezondheidpodcasts

Kies een categorie