The Women Peloton Podcast

The Women Peloton Podcast

The Women Peloton

De podcast voor vrouwen met een passie voor fietsen! In deze podcast durven we praten over vrouw zijn op de fiets. Wil je graag fietsen? Net begonnen of al jarenlang kilometers aan het malen? Dan is deze podcast voor jou! Elke Bleyaert, schotelt jullie telkens een nieuwe episode voor waarin ze samen met haar gasten dieper ingaat op allerlei topics die met het vrouw zijn en fietsen te maken heeft. Een vrolijke, inspirerende podcast met af en toe een serieuze noot voor dames met een passie voor fietsen! Let’s talk about women riding bikes!

Categorieën: Sport en recreatie

Luister naar de laatste aflevering:

In deze episode heb ik Sara en Eef, of beter Team Sjoepap, te gast. Dit fantastische koppel gaat in september samen de uitdaging 'De Col Op' van Kom Op Tegen Kanker aan. Het grote verschil tussen deze twee dames is dat Sara heel sportief is en Eef dan weer helemaal niet. Beide hebben ze wel kanker van heel dichtbij meegemaakt. Sara heeft zelf baarmoederhalskanker overleefd en Eef is jammer genoeg haar papa verloren aan kanker. 

Benieuwd hoe Sara en Eef de fiets ontdekt hebben? Waarom ze net deze uitdaging willen aangaan? En hoe ze hun voorbereiding gaan aanpakken? Bekijk dan zeker deze episode van onze podcast! 

Wil je niets missen van onze The Women Peloton Podcast? Schrijf je dan in als Free Wheeler member van The Women Peloton op www.thewomenpeloton.be. Of abonneer je op onze podcast! Reviews en sterretjes geven maakt ons ook altijd heel blij. 

Wil jij graag Team Sjoepap steunen in dit avontuur? Dan kan je altijd doneren op hun pagina: https://decolop-teams.komoptegenkanker.be/team/team-sjoepap
Of wil je zelf graag deelnemen aan deze uitdaging en KOTK steunen? Ga dan naar https://www.komoptegenkanker.be/de-col-op

Tot de volgende!

Elke

Vorige afleveringen

 • 43 - The Women Peloton - Episode 41 Eef en Sara  
  Fri, 27 Jan 2023
 • 42 - Episode 40 - Tine Wetsels (goede voornemens en het stellen van doelen)  
  Fri, 06 Jan 2023
 • 41 - The Women Peloton - Episode 39 Elke Bleyaert (Recap 2022)  
  Fri, 30 Dec 2022
 • 40 - The Women Peloton - Episode 38 Wendy Janssens  
  Thu, 15 Dec 2022
 • 39 - The Women Peloton - Episode 37 Yoica De Kock  
  Fri, 02 Dec 2022
Meer afleveringen weergeven

Meer Belgische sport en recreatiepodcasts

Meer internationale sport en recreatiepodcasts

Kies een categorie